Schrijfcafé: Valentijn (online)

13 februari 2021, van 10:30 tot 12:30 | online

Kosten: € 15,- lid / niet-lid

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Waar het hart vol van is. Lucht in het weekend van Valentijn je hart op papier in het Schrijfcafé. Of je nu overloopt van liefde of venijn: schrijf je meest rake tekst over jou en die ander. Schrijf je vrij en verklaar op papier de liefde of anti-liefde aan je motor, je idool, je gitaar, je kat of aan.

Het Schrijfcafé is een ideale plek om nieuwe schrijfinspiratie op te doen en verschillende stijlen uit te proberen. Iedere maand werkt het Schrijfcafé met een thema waarbij creatieve schrijfopdrachten ervoor zorgen dat je altijd met een tekst naar huis gaat. Zo kan het zomaar zijn dat je een kort verhaal bedenkt op basis van een ansichtkaart, een gedicht naar aanleiding van een muziekstuk of een column aan de hand van een herinnering. Iedereen is welkom, schrijfervaring is niet noodzakelijk.Kom kennismaken en doe mee! Neem een fijne pen en een schrift mee, dan zorgen de dames van Tools voor taal voor thee en lekkers. Meer informatie over Tools voor taal vind je op hun website.

Drie schrijfoefeningen

Zin om zelf alvast te beginnen? Bekijk de schrijfoefeningen van Tools voor taal:Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.