Stad in de storm (wachtlijst)

26 augustus 2020, van 19:00 tot 21:30 | Bibliotheek Neude - Theater

Kosten: € 5 lid / € 10 niet-lid

Kon jij als kind ‘Stad in de storm’ van Thea Beckman ook niet wegleggen? Doe de geschiedenis dunnetjes over, met lezingen in de bieb en een stadswandeling.

Niemand kan boeiender vertellen over de Franse bezetting van onze stad dan historicus Floortje Tuinstra van het Utrechts Archief. En biograaf Vivian de Gier weet weer alles over Beckman. Tijdens de stadswandeling ga je op zoek naar het boek in de stad.

Uitverkocht, mail ons voor een plekje op de wachtlijst!
De wandelingen op woensdag 26 en donderdag 27 augustus zijn uitverkocht. Wil je een plekje op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar klantenservice@bibliotheekutrecht.nl met als onderwerp 'Wachtlijst Stad in de Storm'. Mochten er plaatsen vrijkomen, dan nemen we contact met je op.

Meer wandelingen op komst
Houd ook onze agenda goed in de gaten: binnenkort zullen wij nieuwe Stad in de Storm-wandelingen bekend maken.

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.