Tegenlicht Meet Up | Never waste a good crisis | Online via Zoom

29 maart 2021, van 19:45 tot 21:00 | Online via Zoom

Kosten: Gratis, wel reserveren

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

VPRO’S Tegenlicht onderzoekt op eigenzinnige wijze de (inter)nationale ontwikkelingen die de wereld van morgen vormgeven. Praat daarover verder, elke maandagavond na de uitzending, met deskundige gasten en medebezoekers.

Never waste a good crisis

Deze meet up sluit het seizoen af door te kijken naar de politiek-economische ideeën die het beleid voor de komende jaren gaan bepalen, en daarmee de weg naar onze post-pandemische maatschappij.

Hierover gaan we in gesprek met onder anderen:

  • Britta Hosman, regisseur van deze VPRO Tegenlicht uitzending
  • Mirjam de Rijk, momenteel hoofd beleidsafdeling FNV en daarvoor onder andere journalist (waarvan zes jaar sociaaleconomisch en politiek redacteur van de Groene Amsterdammer), wethouder Financiën gemeente Utrecht, landelijk partijvoorzitter en Eerste Kamerlid van GroenLinks, en algemeen directeur Natuur en Milieu.

Praktische informatie:

Deze Meetup vindt online plaats via zoom. Je kunt inloggen vanaf 19.45 uur en ontvangt de zoomlink in je ticket als je aangemeld bent.

Deze meet up is een onderdeel van de serie Tegenlicht Meet Up Utrecht, een samenwerking tussen de Bibliotheek Utrecht en de VPRO, met medewerking van een aantal professionele vrijwilligers. meer informatie

Kijk voor de meest actuele informatie op https://www.facebook.com/tegenlichtmeetuputrecht