Tegenlicht Meet Up - Alfamannen

9 maart 2020, van 19:00 tot 22:00 | De Bibliotheek Neude

Kosten: gratis wel graag aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De afgelopen jaren heeft de zogenaamde ‘mannenbeweging’, vooral online, een grote groei doorgemaakt. Veel mannen in deze online ‘manosphere’ vinden dat de vrouwenemancipatie te ver is doorgeslagen. Wie zijn deze mannen precies, waar worstelen ze mee?

Over Tegenlicht

VPRO’S Tegenlicht houdt al bijna twintig jaar de vinger voor je aan de pols. Praat mee over hoe politieke, economische, maatschappelijke, technologische en wetenschappelijke ideeën en trends onze samenleving beïnvloeden. Elke maandag na de uitzending ga je in gesprek met Utrechters en een speciale gast over wat de ontwikkelingen voor jou en Utrecht betekenen.

Uitzending Alfamannen zondag 8 maart, NPO 2, 22.05 uur

Praktische informatie:

Let op: Dit is de eerste Meet Up in de nieuwe Bibliotheek Neude. Deze meet up vindt plaats voor de officiële opening van de nieuwe bibliotheek en is daarom een Try out. Tijdens de try-outs in de Neude maakt de Bibliotheek Utrecht foto's en filmpjes die later als beeldmateriaal gebruikt kunnen worden in uitingen van de Bibliotheek Utrecht. Door naar een try-out te komen geef je hier toestemming voor.

  • 19.00 uur: herhaling van de Tegenlicht uitzending (optioneel) 
  • 20.00 - 21.30 uur : Meetup, discussie met gasten en publiek
  • 21.30 -22.00 : napraten met een drankje

Deze meet up is een onderdeel van de serie Tegenlicht Meet Up Utrecht, een samenwerking tussen de Bibliotheek Utrecht en de VPRO, met medewerking van een aantal professionele vrijwilligers. meer informatie

Kijk voor de meest actuele informatie op https://www.facebook.com/tegenlichtmeetuputrecht