Tegenlicht Meet Up | Afghanistan en de verschuivende macht (afgelast)

29 november 2021, van 19:00 tot 21:30 | Bibliotheek Neude | Theater

Kosten: Gratis, wel reserveren

VPRO’S Tegenlicht onderzoekt op eigenzinnige wijze de (inter)nationale ontwikkelingen die de wereld van morgen vormgeven. Praat daarover verder, elke maandagavond na de uitzending, met deskundige gasten en medebezoekers.

Afghanistan en de verschuivende macht

Deze Meet Up is afgelast. Je kunt helaas niet meer reserveren.

Praktische informatie:

Deze Meetup vindt plaats in het Theater van de Bibliotheek Neude. Deelname is gratis. Graag reserveren.

• Let op: van 19.00 tot 20.00 uur wordt de uitzending herhaald, de meet-up is van 20.00 tot 21.30 uur.

Deze meet up is een onderdeel van de serie Tegenlicht Meet Up Utrecht, een samenwerking tussen de Bibliotheek Utrecht, de VPRO en een groep professionele vrijwilligers. meer informatie

Kijk voor de meest actuele informatie op https://www.facebook.com/tegenlichtmeetuputrecht

Je kunt de meetup ook volgen via de livestream.