Tentoonstelling: Samen wabi-sabi

27 september 2023 t/m 7 oktober 2023 | Bibliotheek Neude - tentoonstellingswand 2e etage

Kosten: Gratis, te zien tijdens openingstijden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wabi-sabi is een in Japan ontstane levenshouding die de schoonheid van het imperfecte en het vergankelijke van-al-wat-is benadrukt en die steeds meer navolging vindt in de westerse wereld. Op de Haiku Ontmoetingsdag met het thema 'Samen wabi-sabi' op zaterdag 7 oktober leer je dit begrip kennen in een divers programma met presentaties, performances en inloop-workshops. De tentoonstelling loopt hier vast op vooruit met een diverse selectie van wabi-sabi's: een vertelvorm met beeld/foto, een prozatekst en een gedicht.

Bekijk hier het programma van de Haiku Ontmoetingsdag in Bibliotheek Neude op 7 oktober 
(Vanaf 14.00 uur. Loop binnen en doe mee. Aanmelden is niet nodig. Let op: Het ochtendprogramma is besloten, zie meer info daarover op haikuontmoetingsdag.nl)


Dit is een Door en voor Utrechters - programma. De bibliotheek is een plek voor iedereen. Kom langs en laat je verrassen door een activiteit of evenement georganiseerd door en voor Utrechters. Wil jij ook iets delen in de bieb? Mail dan naar doorutrechters@bibliotheekutrecht.nl en we bespreken samen je idee├źn en de mogelijkheden.