Tussen de Regels met antropoloog Sinan Çankaya en Schiavone Simson (uitverkocht)

24 oktober 2020, van 20:00 tot 21:45 | De Bibliotheek Neude - Theater

Kosten: lid € 10 / niet lid € 15

In deze literaire talkshow gaat host Oscar Kocken onder in gesprek met Sinan Çankaya en Schiavone Simson. Çankaya is cultureel antropoloog en schrijver en is vooral bekend van zijn populaire boek Mijn Ontelbare Identiteiten, waarvoor hij het afgelopen jaar zoveel in het nieuws is geweest. Schiavone Simson is een jonge, talentvolle zangeres, auteur en performance-artiest en dit jaar verscheen haar boek 'Voor als je stuk bent'.

Sinan Çankaya

Hij is gepromoveerd op een onderzoek naar diversiteit binnen de politieorganisatie. Daarna deed hij onderzoek naar etnisch profileren (De controle van marsmannetjes en ander schorriemorrie). Ook schreef hij maandelijks voor De Correspondent. Momenteel werkt Çankaya als universitair docent aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Schiavone Simson

Schiavone is een jonge, getalenteerde auteur met een buitengewoon boeiende blik op de wereld. 'Voor als je stuk bent' is een prachtige verhalen- en gedichtenbundel met ritmische en muzikale teksten. De collectie beslaat een verscheidenheid aan thema's, waaronder liefde, liefdesverdriet, pijn, onzekerheid, imperfectie, zelfontwikkeling, geboorte en identiteit. Dit boek is voor iedereen die worstelt, botst of breekt en behoefte heeft aan herkenning en troost. Want Schiavone heeft een boodschap voor iedereen die een beetje stuk is.

Tussen de Regels podcast

Alvast in de stemming komen? Luister dan naar de Tussen de Regels podcast, waarin Oscar Kocken in gespek gaat met verschillende schrijvers:

We Are Public

We Are Public-lid? Reserveer je kaartje via: www.wearepublic.nl

Let op: dit evenement is uitverkocht!

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.


Foto: Marijn Smulders