Vrijdag Live: De Dakhaas Praat

31 juli 2020, van 17:30 tot 18:30 | Bibliotheek Neude - Grote Hal

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom het weekend origineel inluiden tijdens hét vrijmibo-alternatief van de bieb. Elke week organiseert een andere club deze talkshow. De gemene deler? Nieuwtjes, weetjes en achtergronden over Utrecht. Toegang is gratis, reserveren verplicht.

De Dakhaas Praat

Onafhankelijk magazine De Dakhaas geeft creatieve Utrechters een podium, nu ook in de talkshow De Dakhaas praat. Kunstenaars vertellen het verhaal achter hun kunstwerk. Waarom hebben ze juist dit kunstwerk voor de bieb gemaakt en welk verhaal willen ze hiermee vertellen? 

Maria Postema
De eerste gast is Maria Postema. Maria vertaalt Young Adult-boeken zoals Twilight en de Hongerspelen én is auteur van haar eigen Young Adult-boeken Dertiendagh en Het oog van de dageraad met mede-auteur Maarten Bruns. Ondertussen drumt ook ze in de band Le Garage.

Daan Paans
Als tweede te gast is kunstenaar Daan Paans. Paans ontwierp het kunstwerk Lion-Man voor de Bibliotheek Neude. Het werk is te bezichtigen op de begane grond, bij de collectie Reizen. Meer informatie over Daan Paans en Lion-Man vind je op de pagina Kunst in de bieb.