Vrijdag Live! De Dakhaas Praat

22 oktober 2021, van 17:30 tot 18:30 | Bibliotheek Neude - Grote hal

Kosten: Gratis, inloop

Origineel het weekend inluiden? Kom dan naar het vrijmibo-alternatief van de bieb. Elke week organiseert een andere club deze talkshow. De gemene deler? Nieuwtjes, weetjes en achtergronden over Utrecht. Begin je weekend in ons mooie stadsie goed met De Dakhaas, De Nuk, Broese, De Tafel van Utrecht of Jeroen Wielaert.

De Dakhaas praat

Onafhankelijk magazine De Dakhaas gaat 3D. Presentatoren Ties Timmers en Elja Looijestijn praten met Utrechtse makers – kunstenaars, ontwerpers, muzikanten, illustratoren en schrijvers – over hun drijfveren, struikelblokken en hun band met de stad. Studio Ski tekent live wat er allemaal gebeurt en alles wordt muzikaal omlijst door onze definitief onnavolgbare biebband Boterboter.

Tijn de Jong & Roos Klijn en Sanne Bloem
Te gast zijn Roos en Tijn, een heel gewoon verliefd stel, maar ook heel bijzonder. Als fotograaf en queer activist dragen ze uit hoe veel verschillende vormen liefde kan hebben. Daarnaast is Sanne Bloem aanwezig van o.a. de Zelfgemaakte Scheurkalender, die ook een installatie heeft in de bieb waar je daar zelf aan mee kunt werken. Sanne doet en maakt heel veel, ze is bijvoorbeeld geweldig goed in Excel. Maar wij willen haar vooral spreken over de nieuwe Zelfgemaakte scheurkalender met het thema 'fijn'. Ze staat ook in de bieb met haar scheurfabriek dus we kunnen direct meedoen!

Inloop met borrel vanaf 17.00 uur.

Lees alles over Vrijdag Live!