Vrijdag Live: Wielaert gaat aan (afgelast)

3 april 2020, van 17:30 tot 19:00 | Bibliotheek Neude - Grote Hal

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Origineel het weekend inluiden? Of gewoon even klaar met ‘Jinek’ en ‘Op1’? Kom dan naar het vrijmibo-alternatief van de bieb. Elke week organiseert een andere club deze talkshow. De gemene deler? Nieuwtjes, weetjes en achtergronden over Utrecht. Begin je weekend in ons mooie stadsie goed met De Dakhaas, De Nuk, Broese Boekverkopers of Jeroen Wielaert (RTV Utrecht).

Wielaert gaat aan

Wie kent hem niet in Utrecht: Jeroen Wielaert: journalist, schrijver, verslaggever, radio documentairemaker en nu ook podcasts. Tijdens ‘Wielaert gaat aan’ ontmoet hij bekende en onbekende Utrechters, voert integere gesprekken en houdt diepte-interviews. Kortom, mooie ontmoetingen in de sfeer zoals we die van Wielaert kennen.

Ronald Giphart, Ingmar Heytze en Ruben van Gogh

Op vrijdag 3 april zijn schrijver Ronald Giphart en de dichters Ingmar Heytze en Ruben van Gogh te gast. Ze hebben elk hun eigen positie in de letteren en Utrecht is een bijzondere plaats in hun boeken en poëzie. Ze hebben ook een open oog voor de samenleving in het algemeen en onder de Dom in het bijzonder. Een drietal met gerijpte visies in een ontmoeting met Jeroen Wielaert. Geen beter platform dan de nieuwe bibliotheek in deze podcastmeeting.

Inloop met borrel vanaf 17.00.