Het wilde stadscafé: Het geheime groen van de stad (uitverkocht)

14 september 2021, van 20:00 tot 22:00 | De Bibliotheek Neude | Collegezaal

Kosten: Gratis, wel reserveren

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Laat je verrassen en ga mee op een ontdekkingsreis langs het geheime groen van Utrecht. Floris Brekelmans, stadsecoloog, laat zien hoe hij naar de stad kijkt.

Welke natuurparels ziet hij als hij op pad is? Wat betekenen die voor ons en voor de stad? En wat kun jij daarvoor betekenen? Na afloop van deze bijeenkomst kijk je met nieuwe ogen naar je stad - en naar alle wilde parels die daar te vinden zijn. 

Deze avond is helemaal volgeboekt je kunt helaas niet meer reserveren. Je kunt nog wel naar een van de andere wilde stadscafe's. Klik hier voor een overzicht.

Het Wilde Stadscafé

Ga op avontuur in de bieb. Iedere tweede dinsdag van de maand. Kom meepraten en meedenken over een actueel groen Utrechts onderwerp. Boeiende sprekers, bloeiende gesprekken en interessante ontmoetingen. 
De gesprekken staan onder leiding van de eigenzinnige debatdame Elisabeth van den Hoogen. 
In dit maandelijkse natuurcafé werken Utrecht Natuurlijk, GroenmoetjeDoen!, Milieucentrum Utrecht en de bieb samen. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht.

Meer over het wilde stadscafé

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.