Zaterdag Live! Broese over boeken

8 oktober 2022, van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Neude - Grote hal

Kosten: Gratis, inloop

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Nieuwtjes, weetjes en achtergronden over Utrecht in de weekendtalkshow van de bieb.. Elke week organiseert een andere club deze talkshow: Broese Boekverkopers, de Nuk, RTV Utrechts Jeroen Wielaert of De Tafel van Utrecht. Dit seizoen schuift ook Thirty030 aan.

Broese over boeken

Wie zit er eigenlijk achter de bekendste boekverkoper van stad? Broese komt naar de bieb in de vorm van bedrijfsleider Grietje Braaksma. Als bespreker van het ‘Boek van de Week’ op NPO4 en bestuurslid ‘Bijzondere collecties’ bij de Universiteit van Amsterdam kent ze haar boeken. Vertrouw dus maar op haar. Ze neemt je mee langs de beste kinderboeken, thrillers, non-fictie, poëzie en literatuur. Geen genre te gek.

Anya Niewierra is zaterdag 8 oktober te gast. Zij won met 'De Camino' de Hebban Thrillerprijs 2022. Sindsdien staat haar boek al weken in de Bestelller Top 60. Anya’s levert zeer goede boeken op, wat is het geheim van haar grote succes. Ze komt met haar dochter Merel Godelieve, samen schreven ze de vrolijke dagboekroman ‘Ook dat nog’. Moeder en dochter, wie bepaalt? Kom het te weten in de talkshow!

Lees hier alles over Zaterdag Live!

Boeken van de schrijvers


Anya Niewierra door Jelmer de Haas