Zaterdag Live! Met De Nuk het weekend in

26 november 2022, van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Neude - Grote hal

Kosten: Gratis, inloop

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Nieuwtjes, weetjes en achtergronden over Utrecht in de weekendtalkshow van de bieb.. Elke week organiseert een andere club deze talkshow: Broese Boekverkopers, de Nuk, RTV Utrechts Jeroen Wielaert of De Tafel van Utrecht. Dit seizoen schuift ook Thirty030 aan.

Lees hier alles over Zaterdag Live!

De Nuk zoekt haar gasten in het culturele en het actuele. Gaat in gesprek, laat scherp standpunten uitwisselen, laat zingen, laat lachen, laat swingen. Met De Nuk het weekend in wordt gepresenteerd door Carine van Santen.

Japke-d. Bouma (links) naar aanleiding van haar laatste boek ‘Ik kan nu niet bellen want ik zit in een call’. Japke schrijft wekelijks column in NRC en heeft al aantal boeken geschreven over kantoortaal. Inmiddels hebben corona en #metoo het leven definitief veranderd. Ook op kantoor. Het hybride werken heeft zich aangediend. Japke neemt ons mee in hilarische observaties. 
Foto links: © Arjen Hooij

Metropole Orkest, twee Edisons, North Sea Jazz, Blue Note Records, Joe, de Musical, Bill Clinton, Nelson Mandela en geridderd. Een greep uit de indrukwekkende muzikale biografie van zangeres, actrice, componiste en zangpedagoge Denise Jannah (foto rechtsonder). Ze is te gast naar aanleiding van haar rol in Atropa, de nieuwe voorstelling van Theater Utrecht. 

Stadsdichter Dorien Dijkhuis is bij ons om met haar poëzie onze talkshow te beginnen en af te sluiten. Bibliotheekmedewerker Corien van Moorsel komt weer een vergeten-te-lenen-boek onder de aandacht brengen. En we hebben een nieuwe rubriek: Inzicht door uitzicht. De pas afgestudeerde cabaretier Anne Thijs Stegeman neemt ons op geheel eigen wijze mee in zijn blik op Utrecht. Foto rechts: © Rieneke van Capelle