Zomaar op zaterdag (afgelast)

18 april 2020, van 15:00 tot 16:00 | Leidsche Rijn Centrum

Kosten: gratis

Een gloednieuwe theatervoorstelling zien? Live muziek bijwonen? Of luisteren naar de auteur die zijn boek presenteert? Op Zomaar op zaterdag komt het allemaal voorbij. Laat je iedere 2 weken verrassen tijdens het open podium van de bieb!

Zaterdagmiddag niets te doen en zin om je te laten verrassen? Kom dan naar het open podium van de bieb: Zomaar op Zaterdag. Hier delen stadsbewoners hun ziel en zaligheid met het publiek. Van theater tot boekpresentaties. Van muziek tot lezingen. Ben je te nieuwsgierig en wil je toch graag weten wat er komt? Volg dan onze evenementen op Facebook.

Zomaar op Zaterdag is vrij toegankelijk. Je hoeft geen kaarten te reserveren.

Meedoen?

Voor Zomaar op Zaterdag zijn we altijd op zoek naar nieuwe performers en theatermakers. Het vindt iedere twee weken plaats op zaterdagmiddag in de Centrale Bibliotheek en Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. Het concept is simpel. Wij leveren het podium, de techniek en de promotie. Jij levert de act. De enige echte voorwaarde is dat jij óf je act nieuw en in de uitprobeerfase zijn.
Daarnaast vragen we je het volgende:

• Je woont of werkt in Utrecht.
  • Je act is niet politiek of religieus.
  • Je act veroorzaakt geen overlast in de vorm van bijvoorbeeld veel lawaai, vuurwerk, acrobatiek of optredens met dieren.

Interesse? Mail dan naar aanmelden@bibliotheekutrecht.nl. Geef in je mail aan of je graag in de Centrale Bibliotheek of in de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum op wil treden. Een optreden bij Zomaar op Zaterdag is altijd eenmalig.