Kijk je mee?

In de Filmzaal en het Theater van de Bibliotheek Neude draaien we regelmatig verrassende films. Je vind ze in onze filmagenda. Daarnaast zal Hoogt on Tour vanaf donderdag 27 augustus, van dinsdag tot en met zondag, bijzondere, onalledaagse premièrefilms met inhoud tonen in onze Filmzaal. Het programma en tickets voor deze films vind je op de website van Hoogt on Tour.

Hoogt in bieb Neude

Logo Hoogt in Bieb Neude

Vanaf donderdag 27 augustus programmeert Hoogt on Tour in de filmzaal van Bibliotheek Neude van dinsdag tot en met zondag bijzondere, onalledaagse premièrefilms met inhoud. De focus ligt hierbij op documentaires, films van eigen bodem en jeugdfilms.

Bekijk het programma en reserveer je ticket via de website van Hoogt on Tour:

Filmagenda

Beeld Film in de bieb

In de Filmzaal en het Theater van Bibliotheek Neude draaien we regelmatig verrassende films. Van fantasy en feelgood tot documentaires en klassiekers.

Bekijk het aanbod en reserveer je ticket via onze filmagenda.

Cinekid on Tour in de Bibliotheek Neude

Samen met Hoogt in Bieb Neude komt Cinekid on Tour nu naar de bieb. Geniet van de films en reserveer je plekje voor een workshop. Van 17 t/m 25 oktober 2020

Lees meer

Vooraf aan je bezoek iets eten of drinken?

In de Bibliotheek Neude is het mogelijk om vooraf aan een voorstelling of -activiteit iets te eten of te drinken bij Meneer Potter op de begane grond.

Naar Meneer Potter