Het Wilde Stadscafé

Denk en praat mee over een actueel groen Utrechts onderwerp

Ontdek de natuur tijdens deze interactieve bijeenkomsten. Iedere tweede dinsdag van de maand. Kom meepraten en meedenken over een actueel groen Utrechts onderwerp. Een avond vol boeiende sprekers, bloeiende gesprekken en interessante ontmoetingen. De gesprekken staan onder leiding van de eigenzinnige debatdame Elisabeth van den Hoogen.

In dit maandelijkse natuurcafé werken Utrecht Natuurlijk, GroenmoetjeDoen!, Milieucentrum Utrecht en de bieb samen. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht.

Praktische informatie

Het Wilde Stadcafé is een maandelijkse activiteit en vindt plaats op de derde dinsdag van elke maand. Altijd van 20.00 - 21.30 uur in het laboratorium van de Bibliotheek Neude. Het is een gratis activiteit. Wel vragen we je te reserveren.

Alle data

De wilde wandelpodcast

Zet je koptelefoon op, trek je loopschoenen aan ga op pad met botanisch filosoof Norbert Peeters. Waarom is wandelen de ultieme filosofische activiteit? En is er nog wilde natuur te ontdekken in de stad? De route voert je langs het Utrechtse Zocherpark, de Oude Hortus en het water van de Nieuwegracht. Je begint en eindigt op het Domplein. De wandeling duurt 30 minuten. De podcast en het wandelkaartje vind je op de website van Studium Generale.

Naar de podcast

In samenwerking met: