Walk&Talk

26 april 2017, van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek Overvecht

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedere laatste woensdag van de maand is er een bijeenkomst van Walk&Talk in Bibliotheek Overvecht. Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Kom dan naar deze ochtend in Bibliotheek Overvecht. De koffie staat klaar!

26 april is Peter Vliegenthart te gast. Hij vertelt over het belang om, zeker bij werkloos worden, een duidelijk overzicht te hebben in de inkomsten en uitgaven. Hij legt uit hoe je op eenvoudige wijze in een excel-sheet dit overzicht kunt maken. En op basis hiervan gefundeerde beslissingen kunt nemen om bezuinigingen door te voeren. 

Ook geeft hij voorbeelden van regelingen van de Belastingdienst en de Gemeente Utrecht waar mensen met minder inkomen voor in aanmerking kunnen komen. Veel mensen weten niet welke regelingen en voorzieningen er zijn en laten zo geld liggen.

Deelname is gratis. Aanmelding via e-mail: Walk&Talk@bibliotheekutrecht.nl

Meer over Walk&Talk
Wilt u ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Dat kan op elke laatste woensdag van de maand tijdens de ‘Walk&Talk’ in Bibliotheek Overvecht.

Wanneer u op zoek bent naar uw volgende baan, verandert er veel in uw leven. De Walk&Talk bijeenkomsten bieden dan een steuntje in de rug. U kunt in een ongedwongen sfeer met elkaar kennismaken en ervaringen delen. Daarbij krijgt u tips van een professional, bijvoorbeeld over het opstellen van uw cv, het gebruik van social media of over creatieve manieren om in gesprek te komen met een bedrijf of organisatie.

Walk&Talk is echt een netwerkbijeenkomst voor en door werkzoekenden. De Bibliotheek biedt daarvoor een gastvrije omgeving met gratis koffie, thee en een koekje!

Locatie
Bibliotheek Overvecht, Gloriantdreef 1, 3562KW Utrecht

Tijdstip en datum
In 2017 op de volgende data: 31 mei en 28 juni 2017 in de Bibliotheek Overvecht

Aanmelden
Deelname is gratis.
Aanmelding via e-mail: Walk&Talk@bibliotheekutrecht.nl dit is niet verplicht u kunt ook zo binnenlopen