Wintergasten: Ramon Beuk

14 januari 2018, van 19:30 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek

Kosten: Gratis wel graag reserveren

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wintergasten Utrecht is een serie gesprekken met bevlogen Utrechters. Aan de hand van zelfgekozen beeld- en boekfragmenten vertellen zij over hun leven en inspiratie. De gasten van dit tweede seizoen zijn Agnes Jongerius, Ramon Beuk en Jean van de Velde. Kom nader kennis maken met deze inspirerende stadsgenoten. Presentatie: Heinz Schiller.

Ramon Beuk is topkok, culinair ondernemer en schrijver van columns én kookboeken. Deze veelzijdige Surinaamse Utrechter is de tweede gast van de Bibliotheek Utrecht in de serie Wintergasten. Aan de hand van zelfgekozen beeld- en boekfragmenten vertelt hij over zijn drijfveren en inspiratie. Presentatie: Heinz Schiller.

Ramon Beuk is waarschijnlijk het meest bekend als televisiekok en kookboekenauteur. In Paramaribo geboren, leerde hij de Surinaamse keuken kennen van zijn moeder. Na een studie pedagogiek, ging Ramon zich professioneel met eten bezig houden. Van conceptontwikkeling voor de HEMA en Unilever tot veelbekeken televisieprogramma’s als Born2Cook, van columns en boeken tot de veelgeprezen televisieserie Terug naar mijn Roti. Hij deed het allemaal. Inmiddels is zijn 10e kookboek verschenen. Tijd om Ramon Beuk eens wat beter te leren kennen.

De derde en laatste Wintergast van deze serie is filmregisseur en scenarist Jean van de Velde (11 februari 2018).

Kijk ook op onze speciale Wintergastenpagina