Fantasy & Science Fiction

Terug naar Collectie

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Bloed en beenderen

  Tomi Adeyemi

  Koning Saran probeert het land Orïsha te zuiveren van de magie waarin de maji-stam bedreven is. Zélie hoort met haar zwarte huid en witte haar bij de vervolgde maji-stam. Met behulp van prinses Amari probeert ze de magie terug te brengen. Daarbij moet ze uit handen zien te blijven van kroonprins Inan. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Bloed en beenderen

 • De beminde

  Kiera Cass

  Hollis (ik-persoon) is dolgelukkig wanneer de knappe jonge koning Jameson van Coroa met haar wil trouwen. Ze geniet van alle aandacht en het luxeleven. Al snel ontdekt ze dat het leven als koningin ook een schaduwzijde heeft. Hollis moet een belangrijke keuze maken. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De beminde

 • Hyperion

  Dan Simmons

  Zeven pelgrims vertrekken naar de levensgevaarlijke planeet Hyperion waar de geheimzinnige tijdstomben binnenkort hun geheimen gaan prijsgeven.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Hyperion

 • Heerlijke nieuwe wereld

  Aldous Huxley

  In een volledig op slaafse productie ingerichte toekomstige samenleving overtreedt een man de regels.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Heerlijke nieuwe wereld

 • De onzichtbare man

  H.G. Wells

  Een natuurkundige is in staat zichzelf onzichtbaar te maken en op deze wijze terreur uit te oefenen, totdat hij in de val loopt en daarbij zijn onzichtbaarheid verliest.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De onzichtbare manE-books leen je bij de online Bibliotheek

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. Dat doe je bij de online Bibliotheek. Hier vind je een grote collectie e-books binnen het genre Fantasy & Science Fiction