Troostwoorden

Hoe werkt de tool?

Typ de quote in de vakken. Ben je klaar? Dan klik je rechtsonder op het oranje vlakje en download je de afbeelding of je deelt de link via je socials met #troostwoordenuitdebieb

Let op: de pagina duurt even om te laden. Ook kun je deze tool nog niet gebruiken op iPhone of iPad maar wel op een computer of een Android telefoon. 

Disclaimer:

Met het gebruik van de Tool ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de Bibliotheek Utrecht. De Bibliotheek Utrecht is niet aansprakelijk voor enige gevolgen van aanstootgevend materiaal dat is geproduceerd met gebruik van de Tool. De Bibliotheek Utrecht is niet aansprakelijk voor gebruik van beschermd materiaal van derden in de tool.

Inspiratie nodig? Bekijk onze voorbeelden:

Of haal een mooi boek uit de bieb!

 • De jongen, de mol, de vos en het paard

  Charlie Mackesy

  Een jongen reist door de wildernis en sluit vriendschap met een mol, een vos en een paard. Ze voeren mooie gesprekken over van alles. Ook over taartjes eten. Ze ontdekken dat iedereen soms pijn heeft, bang is of verdrietig, maar dat het helpt als je dat samen bent. Po√ętisch beeldverhaal met deels gekleurde aquareltekeningen en handgeschreven tekst....

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De jongen, de mol, de vos en het paard

 • Beminde

  Toni Morrison

  Door een dochter de keel af te snijden shockeert een ontsnapte slavin een slavenjager zodanig dat hij haar en de andere kinderen vrij laat, maar de dode dochter blijft haar achtervolgen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Beminde

Inspiratie

En de boeken die bij deze citaten horen