Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • De Rosebud Atletiekclub voor Vrouwen

  Carrie Snyder

  Een hoogbejaarde Canadese Olympische hardloopster wordt in het verpleeghuis bezocht door mensen die een film over haar willen maken.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De Rosebud Atletiekclub voor Vrouwen

 • De middelste dag van het jaar

  Maria Stahlie

  Een vrouw bezoekt het graf van haar twintig jaar geleden overleden echtgenoot en heeft daar een ontmoeting met een man die ze kent van vroeger, wat bij beiden heftige emoties oproept.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De middelste dag van het jaar

 • Na Mattias

  Peter Zantingh

  Een jongeman verdwijnt op een dag spoorloos en overlijdt en tien personen die hem kenden, vertellen wie hij was en wat er met hem is gebeurd.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Na Mattias

 • Swing Time

  Zadie Smith

  In 1982 raken twee gekleurde meisjes van zeven met elkaar bevriend als ze voor het eerst naar balletles gaan in Noordwest- Londen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Swing Time

 • De kiezers

  Jonathan Dee

  Na 9/11 verhuist een miljardair vanuit New York naar een vakantiedorp, waar hij zich kandidaat stelt voor het burgemeesterschap, maar daar wordt niet iedereen gelukkig van.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De kiezers

 • Manhattan Beach

  Jennifer Egan

  De zoektocht van een jonge vrouw in Brooklyn tijdens Tweede Wereldoorlog, die zich heeft opgewerkt als eerste vrouwelijke duikster in de Brooklyn Naval Yard, naar het lot van haar verdwenen vader.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Manhattan Beach


Boek van de maand

Het leven in tijden van vrede

Francesco Pecoraro

Een heerlijke filosofische pil voor deze donkere dagen, die qua opzet doet denken aan de populaire 'Mijn strijd'-reeks van Knausgård.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken