Tips van Bibliotheekmedewerkers

De medewerkers van de Bibliotheek Utrecht weten ontzettend veel van boeken. Hun enthousiasme delen ze graag met u. Iedere maand tipt een andere medewerker een titel uit onze collectie. Hieronder kunt u ze allemaal zien.

Katie tipt Marie Kondo

Katie heeft een tip voor iedereen die meer ruimte in zijn hoofd en huis wil.

Hester weet ontzettend veel van koken en lekker eten. Ze deelt haar favoriete kookboeken met jou.

Jack is de muziekbibliothecaris van Utrecht. Hij is helemaal weg van Khruangbin, een band uit Houston.

Marjolein tipt 'de Wilden' van Marion Pauw. Een verrassend geschreven boek dat leest als een trein. Oh, en ze heeft ook nog een handige tip voor de zomer!

Collega Christina Schouwenaar tipt het Poolse boek 'De Pop', geschreven door Boleslav Prus.

Collega Annemieke de Geest tipt Young Adult-boek '300 minuten'.

Collega William de Jager tipt het fotoboek Aftermath, met foto's en teksten van fotograaf Joel Meyerowitz.

Yavanne tipt the Return, een film van de Russische regisseur Andrey Zvyagintsev. "Elk shot zou je zo willen afdrukken en aan je muur hangen."

Collega Sandra Dorel tipt Gouden Griffel-winnaar Naar het noorden, van Utrechtse schrijver Koos Meinderts.

Collega Sandra van Dok tipt het kinderboek Lampje, geschreven en geïllustreerd door Annet Schaap.

Collega Jan is gek op wielrennen, popmuziek en geschiedenis. Lees zijn tips!