Online Denkplaats: Het leed dat eten heet

23 juni 2020, van 20:00 tot 21:00 | Online via social-kanalen Duurzame Week

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Veel mensen staan regelmatig in de supermarkt te turen naar een etiket. Wat is goed, wat is fout, welke keuzes kun je het beste maken voor de planeet, voor jezelf?

Eten is iets gaan zeggen over onze identiteit, over hoe we in het leven staan en dat kan af en toe best stressvol zijn. In deze Denkplaats gaan we over dit fenomeen in gesprek met een wetenschapper en een diëtist.

Casper Zulim de Swarte zal vanuit de wetenschap het onderwerp belichten.Hij is werkzaam bij Schuttelaar en Partners als senior adviseur op het gebied van voedseltransitie.
Sandra Buijing zal als lifestylecoach en dietiste aanwezig zijn om over het praktische gedeelte te spreken. Zij heeft haar eigen bedrijf genaamd Lifestyle Impact

De Denkplaats is een plek waar je niet alleen kennis kunt halen, maar ook een plek waar je kennis naartoe kan ‘brengen’. Een plek om iets nieuws te leren en vervolgens al je mitsen, maren en gedachtenkronkels te delen met anderen. Een plek om samen wijzer te worden. 

Deze Denkplaats maakt onderdeel uit van de Duurzame Week en is te volgen via een livestream vanaf de Facebookpagina, het YouTube-kanaal en de website van Duurzame week.