Leren computeren

Wil je werken op een computer nou eindelijk eens onder de knie krijgen? Of leren werken met internet? In de Bibliotheek kun je zelf oefenen op de computer, hulp krijgen bij het zoeken naar een computercursus of een vraag stellen over je computer of tablet.

Let op: De vestigingen van de Bibliotheek Utrecht zijn i.v.m. de coronamaatregelen momenteel gesloten m.u.v. de AfhaalBieb! Lees meer op onze pagina: Richlijnen rondom corona

Ons aanbod

We kunnen je bij de bibliotheek op verschillende manier helpen met vragen over je computer of tablet of over computerles:

  • Spreekuren
    Tijdens onze computerlesspreekuren kun je al je vragen stellen over computerles. Onze vrijwilligers kunnen jou adviseren over welke les goed bij jou past. Op de website van het DigiTaalhuis kun je zien wanneer er een spreekuur is bij een vestiging bij jou in de buurt.
  • Doe Mee Startpunten
    De spreekuren zijn vooral voor vragen over computerles. Heeft jouw vestiging geen computerlesspreekuur of heb je een andere digitale vraag? Dan kun je ook terecht bij een van de Doe Mee Startpunten. 
  • Computer- en tabletinloop
    Loop je rond met een concrete vraag over het gebruik van je computer of tablet? Kom dan naar de gratis computer- en tabletinloop bij een van onze vestigingen.