Online aanbod

De Bibliotheek is 24/7 online open. Ontdek hier ons digitale aanbod, zodat je kunt blijven lezen en leren! Er is voor iedereen wat te vinden bij de bibliotheek.

Blijf lezen & ontdekken

Met een abonnement bij de bieb mag je gratis e-books en luisterboeken lenen via de online bibliotheek. Vanaf nu leen je luisterboeken én e-books in de de nieuwe online Bibliotheek-app.

Blijf leren

Wij hebben het educatieve online aanbod van de bibliotheek gebundeld voor jong en oud, leden en niet-leden. Daarnaast bieden wij ook een overzicht dat speciaal is opgezet voor scholen. Blijf leren bij de bieb!

Biep biep podcast

Beluister ons online programma via de Biepbiep Podcast op Spotify! Gebruik je geen Spotify? Dan vind je ons programma ook op SoundCloud.

Livestreams

Veel van onze programma's zijn online te volgen, maar soms maken we ook een live-registratie van een programma dat bij ons in de bieb plaatsvindt. Bekijk ons online programma (terug) in dit livestream-overzicht.

Speciaal voor senioren

Blijf in contact met de bieb! We houden namelijk graag contact, blijven in gesprek en helpen mogelijke hulpvragen oplossen. Bekijk onze diensten nu de bibliotheken tijdelijk gesloten zijn.

Hulp nodig met taal of (computer)vaardigheden?

De bibliotheken zijn nu tijdelijk dicht, maar thuis kan je natuurlijk ook verder met de taal leren of meer leren over computers. Hier alvast een paar tips. Wij zetten hier zo nu en dan weer nieuwe tips bij.

Word lid!

Als je lid wordt van de bibliotheek krijg je direct toegang tot ons complete online aanbod. Voor kinderen tot 18 is een lidmaatschap gratis. Selecteer je abonnement in het formulier via de aanmeldlink hieronder. Onze klantenservice staat klaar om je pasnummer op te sturen, zodat je gelijk aan de slag kunt.