Zoek je nog een leuke cadeautip? Geef eens de Bibliotheek cadeau!

Met de Bibliotheekbon geef je een jaar lang ontspanning, inspiratie, verleiding en verdieping cadeau! De ontvanger krijgt op vertoon van deze bon toegang tot 2 miljoen boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, cd’s, dvd’s, games, te veel voor woorden… Dit cadeau opent de deuren van alle Bibliotheken in de provincie Utrecht*.

Bovendien geeft een Bibliotheekabonnement ook nog eens korting op vele culturele activiteiten, binnen en buiten de Bibliotheek. Bijvoorbeeld korting op concerten, filmbezoek, exposities, voorstellingen en meer.

De Bibliotheekbon is voor leden te koop in alle Bibliotheekvestigingen op vertoon van het Bibliotheekabonnement. Geen tijd om naar de Bibliotheek te gaan of geen lid? Koop dan de Bibliotheekbon online. Je moet daarvoor wel inloggen of eerst eenmalig een account aanmaken. Je leest hier hoe dat werkt.

Het cadeau-abonnement
De Bibliotheekbon is onbeperkt geldig. De ontvanger kan ermee terecht in een van de vestigingen in de Gemeente of Provincie Utrecht*. Op vertoon van de Bibliotheekbon en met een geldig legitimatiebewijs wordt de cadeaulener ingeschreven. Deze ontvangt dan direct een Bibliotheekpas voor een half jaar of een jaar. Na deze periode kan hij/zij zelf beslissen het cadeau-abonnement om te laten zetten naar een vast abonnement. De Bibliotheekbon kan niet worden gebruikt om een bestaand abonnement te verlengen.

Tarieven cadeau-abonnement

  • Cadeau-abonnement Jaar € 56,00
  • Cadeau-abonnement halfjaar € 28,00

Online besteld? De verzending
Controleer  bij "account" of je contactgegevens correct zijn ingevuld. Van belang zijn je voor- en achternaam, e-mailadres, straat, huisnummer, postcode, plaats en telefoonnummer. Je krijgt de Bibliotheekbon feestelijk verpakt thuisgestuurd. Hou daarbij rekening met ca. 3 werkdagen verzendtijd.

Waar te koop?
De Bibliotheekbon is voor Bibliotheekleden te koop bij de balie in de Bibliotheek.
Ben je geen lid van de Bibliotheek Utrecht? Of heb je geen tijd om naar de Bibliotheek te gaan? Koop dan de Bibliotheekbon online!

Leuke cadeautip.....
voor een verjaardag, eindexamen, zieke, voor moederdag, voor vaderdag, sinterklaas, kerst of valentijn, voor de vakantie, een geboorte, afscheid van een collega, jubileum, trouwdag, als verrassing, bij een verhuizing of zomaar. Weet jij een mooier cadeau voor iemand die nog geen lid is van de Bibliotheek?

* met uitzondering van Nieuwegein.