Beter Nederlands leren? Kom naar het taalinformatiepunt in de Bibliotheek!

Gepubliceerd op: 1 oktober 2014 13:58

Wil je beter Nederlands leren lezen, schrijven of spreken? En zoek je daarom misschien een taalcursus in een groep? Of iemand die jou persoonlijk begeleidt bij het leren van de taal? Wil je oefenen op de computer met taalprogramma’s in de Bibliotheek of zoek je goede (studie)boeken om thuis zelf te oefenen?

De medewerkers in de Bibliotheek kunnen je op weg helpen. Daarnaast is er in de Bibliotheek Overvecht een spreekuur van taal-wegwijzers. Dit zijn mensen die goed weten welk aanbod er is in Utrecht en in Overvecht. En ook of je zelf wél of geen bijdrage moet betalen wanneer je wilt deelnemen.
Het spreekuur is bestemd voor iedereen die (beter) Nederlands wil leren. Dus ook voor mensen die Nederlands als moedertaal hebben en die de taal beter willen leren lezen en schrijven. In Utrecht wonen ongeveer 30.000 mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal.

Het spreekuur is elke donderdagmiddag van 12:30 -14:30 uur in de Bibliotheek Overvecht. Je kunt ook bellen om een afspraak te maken: 06-33081800. De wegwijzer in Overvecht is Ellen Schepers.  Wegwijzerovervecht@gmail.com

Klik hier om de folder over de taalinformatiepunten in onze Bibliotheken te zien