Bibliotheek Neude nu ook open voor niet-leden

Gepubliceerd op: 20 mei 2020 13:36

Goed nieuws voor iedereen die nieuwsgierig is naar de nieuwe Bibliotheek Neude. Vanaf vrijdag 22 mei kunnen ook niet-leden naar binnen om een kijkje te nemen.

Op maandag 11 mei is de Bibliotheek Neude open gegaan. Wethouder Anke Klein en directeur Ton van Vlimmeren heetten de eerste bezoekers welkom. In de eerste fase was er alleen functioneel bezoek mogelijk, voor leden van de bibliotheek. Zij konden naar
binnen om boeken, dvd’s en bladmuziek te lenen en in te leveren.

Op vrijdag 22 mei start een nieuwe fase. Vanaf dan is de Bibliotheek Neude ook open voor niet-leden, die een kijkje willen nemen. Er blijft nog wel een aantal maatregelen van kracht. Gebruikmaken van studieplekken, computers, printers of leestafels is nog niet toegestaan. Dit gaat weer beperkt mogelijk worden vanaf maandag 8 juni. En uiteraard houd je anderhalve meter afstand en blijf je thuis als je klachten hebt.

Lees meer over onze richtlijnen rondom corona