Bibliotheek Neude opent op 13 maart

Gepubliceerd op: 29 november 2019 14:11

Het is bijna zover! Na jaren plannen maken en verbouwen opent de Bibliotheek Neude vrijdag 13 maart 2020 haar deuren. Daarmee krijgt het imposante postkantoor opnieuw een publieke functie.

Feestelijke openingsweken

Vrijdag 13 maart 2020 om 17.00 uur is het zover! De Bibliotheek Neude is open. Om dit te vieren is er twee weken lang een gratis programma in de bibliotheek. Met vertrouwde én nieuwe activiteiten voor jong en oud. Kom het gebouw bewonderen en ontdek de veelzijdigheid van de programmering in de gloednieuwe zalen en ruimtes.

Neude post

Als eerste op de hoogte van de vorderingen in de Bibliotheek Neude? Meld je dan aan voor de Neude Post. Een nieuwsbrief vol oude en toekomstige geheimen van het gebouw. Beleef de laatste maanden mee en ontdek hoe de Bibliotheek Neude straks ook jouw place to bieb wordt.