Bibliotheek Parkwijk verhuist

Gepubliceerd op: 26 februari 2019 17:13

De Bibliotheek Parkwijk gaat verhuizen. Binnenkort kan iedereen terecht in de nieuwe Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. De laatste openingsdag van Bibliotheek Parkwijk zal zijn op zaterdag 6 april.

Laatste openingsdag

Op zaterdag 6 april om 17.00 uur sluit de Bibliotheek Parkwijk haar deuren voor het laatst. Tot die tijd kan men er gewoon boeken lenen, terugbrengen en reserveringen ophalen. De verhuizing naar de nieuwe Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum gaat twee weken duren.

Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum

De nieuwe Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum opent op dinsdag 23 april op Brusselplein 2, 3541 CJ Utrecht. In de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum kun men straks niet alleen terecht voor boeken en andere materialen, maar ook voor veel activiteiten, voorstellingen, evenementen en debatten. En voor het lezen van een krantje, werken, studeren of een kopje koffie bij Buurten in de Bieb.

Leidsche Rijn Centrum