Cursussen stoppen in 2019

Gepubliceerd op: 10 december 2018 12:34

cursus december

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met de cursussen. Je kunt nog tot en met 31 december cursussen downloaden.

Waarom stoppen we?

De cursussen waren de afgelopen twee jaar een proef. Het niveau en de onderwerpen bleken echter niet goed aan te sluiten bij onze grootste groep cursisten. Helaas hebben we geen aanbieders gevonden die tegen een redelijke prijs cursussen van een hoger niveau en over de gevraagde onderwerpen kunnen aanbieden.

Nog bezig met een cursus?

Ben je in 2018 gestart met een cursus? Dan kun je deze gewoon afmaken in 2019.

Cursussen tegoed van 2018?

Heb je je twee cursussen van dit jaar nog niet gedaan? Kies dan voor het einde van 2018 welke cursus(sen) je nog wilt doen. Je hebt dan een heel jaar om deze te volgen.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over de cursussen van de online Bibliotheek? Bekijk dan de veelgestelde vragen op de site van de Online Bibliotheek.