Problemen e-booksapp

Gepubliceerd op: 20 december 2018 13:19

Er zijn al een tijdje problemen met de app van de Bibliotheek waarmee je e-books kunt lezen op je smartphone. iPhonegebruikers hebben bijvoorbeeld last van verspringende of lege pagina's. Gebruikers van de Android-app (o.a. Samsung) lukt het soms niet om nieuwe e-books op te halen of hun boekenplank te verversen.

Het is helaas nog niet duidelijk wat de storing in de Android-versie van de e-booksapp veroorzaakt. In het geval van de iOS-app zijn we de oorzaak van de problemen waarschijnlijk op het spoor. Maar helaas lukt het niet om voor de kerst beide apps te updaten.

Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de vernieuwde e-booksapp met meer functionaliteiten, die het eerste kwartaal van 2019 uitkomt.
Meer informatie over mogelijke oplossingen en alternatieven vind je op de site van de Online Bibliotheek.