2 april lancering vernieuwde e-booksapp

Gepubliceerd op: 8 april 2019 11:47

Op dinsdagochtend 2 april komt de langverwachte vernieuwde e-booksapp voor iOS en Android. Hierin zijn de problemen verholpen waar sommige gebruikers sinds eind vorig jaar tegenaan lopen. Bovendien heeft deze vernieuwde app een dag-nachtstand en kun je er ePUB3-bestanden mee lezen.

Update van huidige app
In de App Store en Google Play vind je de app onder de naam ‘E-books’. De vernieuwde app staat als update van de huidige versie. Je kunt dus gewoon je huidige app updaten om de vernieuwde te gaan gebruiken. Wel moet je na het updaten even opnieuw inloggen.

Functionaliteiten
De vernieuwde app heeft praktisch dezelfde functionaliteiten als de huidige app. Nieuw zijn de veelgevraagde dag-nachtstand en het kunnen lezen van ePUB3-bestanden; hierdoor kunnen we meer jeugdboeken met illustraties in de collectie opnemen.

Een bestaande functionaliteit die helaas tijdelijk ontbreekt is het maken van bookmarks en annotaties. Eind april hopen we deze via een update snel weer beschikbaar te maken.

Vragen en verwijzingen
Op de klantenservicepagina van de online bibliotheek staan up to date veelgestelde vragen over de vernieuwde e-booksapp.