Oproepje: makers/performers gezocht voor Zomaar op zaterdag

Gepubliceerd op: 3 december 2018 16:39

Wil je een theatervoorstelling uitproberen op publiek, meer podiumervaring opdoen met je muziek of wil jij je nieuwe boek presenteren?

De Bibliotheek is op zoek naar makers/performers voor ons open podium Zomaar op Zaterdag, twee keer per maand op zaterdagmiddag in de Centrale Bibliotheek. Wij bieden een podium, techniek en promotie, jij komt je ding doen.

We hebben plek vanaf half januari, tot die tijd zitten we al vol. Kom gerust een keertje kijken!

• We zoeken vooral naar nieuwe acts/programma‚Äôs; try-outs van beginnende artiesten of uitprobeersels van mensen die al langer bezig zijn maar iets nieuws willen proberen.
  • Acts mogen 1 keer komen optreden op Zomaar op Zaterdag
  • Uitvoerenden moeten gebonden zijn aan Utrecht (wonen of werken)
  • Je programma mag niet politiek of religieus zijn
  • Wij selecteren programma's die interessant zijn voor Bibliotheekbezoekers en geen overlast veroorzaken (veel lawaai, versterkte muziek, vuurwerk, paaldanseressen, acrobatiek op paarden, roofdieren en olifanten en dat soort dingen)