Hulp bij belastingaangifte

Gepubliceerd op: 26 februari 2019 14:26

Het is weer tijd voor de belastingaangifte, voor veel mensen elk jaar weer een hele opgave. Voor wie de Belastingdienst te ver is of belastingadvies te duur, voor wie moeite heeft met taal of zelf geen computer heeft is er Hulp bij Belasting Aangifte (HUBA). Op 27 en 28 maart in de Bibliotheek Kanaleneiland en op 4 en 5 april in de Bibliotheek Zuilen.

Hulp bij belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte (HUBA) is alleen mogelijk op afspraak. Wie zich wil aanmelden kan een afspraak maken aan de informatiebalie in de Bibliotheek Kanaleneiland of Zuilen, of bij het buurtteam in de wijk. Men krijgt dan direct ook de lijst met documenten mee, die nodig zijn bij het invullen van de belastingaangifte. Afspraken zijn mogelijk op de woensdagen van 13.00 – 17.00 uur en de donderdagen van 10.00 – 18.00 uur. Speciaal geschoolde studenten van de Hogeschool Utrecht helpen bij het invullen.

Samenwerking

De HUBA is een samenwerking tussen de Bibliotheek Utrecht, U Centraal en de Hogeschool Utrecht. De hulp is gratis en uitsluitend bedoeld voor wie belastinghulp niet kan betalen.