Buurten in de Bieb Leidsche Rijn Centrum

Gepubliceerd op: 27 september 2018 12:59

Intentieverklaring samenwerking horeca

Buurten eten & drinken gaat de horeca verzorgen in de nieuw te openen Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. Op donderdag 27 september heeft Ton van Vlimmeren, directeur de Bibliotheek Utrecht, samen met Erik Derksen en Bob Gijsberts van Buurten hiervoor de intentieverklaring ondertekend.

‘Buurten in de Bieb’, zoals de horeca gaat heten, opent april 2019 haar deuren binnen en buiten openingstijden van de Bibliotheek. Met kindvriendelijke all day horeca sluit Buurten in de Bieb goed aan bij de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum als ‘huiskamer van de wijk’.

In het Cereolgebouw zijn Buurten in de Fabriek en de Bibliotheek Oog in Al al buren. In de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum gaan zij de ruimte echt samen delen en ook meer inhoudelijk samenwerken. Daarmee wordt het echt Buurten in de Bieb.

Onderstaande schets geeft alvast een idee hoe Buurten in de Bieb er uit zal gaan zien.