Reserveren in Centrale Bibliotheek niet meer mogelijk na 30 januari

Gepubliceerd op: 28 januari 2020 16:47

Over twee weken sluit de Centrale Bibliotheek aan de Oudegracht en dat heeft gevolgen voor het reserveren van boeken en ander materiaal uit onze collectie.

Niet reserveren tot 13 maart

Het is vanaf 30 januari tot aan de opening van de nieuwe vestiging aan de Neude op 13 maart niet mogelijk om materiaal te reserveren uit de collectie van de Centrale Bibliotheek. Het is ook niet mogelijk om de Centrale Bibliotheek in die periode als ophaalvestiging te kiezen als je reserveert vanuit een andere vestiging. Het kan door de verhuizing langer duren voordat reserveringen in andere vestigingen klaar liggen.

Wél lenen tot 16 februari

De collectie zelf blijft tot en met de laatste openingsdag op zondag 16 februari wel beschikbaar. Dit betekent dat je materialen in de bibliotheek zelf wel kunt lenen.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van de verhuizing? Abonneer je dan op de Neude Post.