Tegenlicht Meet Ups

Gepubliceerd op: 12 juli 2017 12:00

Vanaf maandag 4 september organiseert de Bibliotheek Utrecht samen met de VPRO elke week een Tegenlicht Meet Up.

Tegenlicht zet aan tot discussie. Iedere week op maandagavond kunt u meedoen aan die discussie. In de Centrale Bibliotheek gaat u in gesprek met andere Utrechters over belangrijke maatschappelijke thema’s van dit moment aan de hand van de Tegenlicht documentaires van de VPRO. Actueel, met het oog op de toekomst en - als het even kan - ingebed in de Utrechtse context.

• 19.00 uur: herhaling van de Tegenlicht aflevering van de avond ervoor
  • 20.00 uur: start van de Meet up. Aan de hand van fragmenten uit de documentaire gaan we het gesprek aan met deskundigen, betrokkenen en met u!
  • 21.30 uur: borrel en napraten

U bent van harte uitgenodigd de Meet Ups bij te wonen.

Wilt u deelnemen? De toegang is gratis. Aanmelden voor één of meerdere meetups kan hier.

Datum           Thema

Op de facebookpagina van de Tegenlicht Meet Ups Utrecht kunt u altijd tercht voor de meest actuele informatie. www.facebook.com/tegenlichtmeetuputrecht/