Nieuws over de Bibliotheek Neude

• Binnenkijken in de Bibliotheek Neude

6 februari 2019

In het voorjaar van volgend jaar is het zover: dan opent de nieuwe centrale Bibliotheek van Utrecht haar deuren. In een van de meest iconische gebouwen van de stad, het voormalige postkantoor op de Neude. Het gebouw wordt verbouwd door a.s.r., de eigenaar van het gebouw. Naast een Bibliotheek komt er in het gebouw ook winkelruimte en een fietsenstalling voor 1100 fietsen. Afgelopen donderdag mochten we binnenkijken om met eigen ogen te zien hoe de verbouwing vordert.

Bekijk details van Binnenkijken in de Bibliotheek Neude

• Voortgang de Bibliotheek Neude: nieuwe afleveringen

30 november 2018

Metropolisfilm brengt de voortgang van de Bibliotheek Neude in beeld. 2 nieuwe afleveringen maar liefst.

Bekijk details van Voortgang de Bibliotheek Neude: nieuwe afleveringen

• Voortgang de Bibliotheek Neude november 2018

5 november 2018

Metropolisfilm brengt de voortgang van de Bibliotheek Neude in beeld. Hier wordt René van der Horst, projectleider Bouw en afbouw de Bibliotheek Neude geinterviewd. Binnenkort is er weer een korte aflevering van deze reeks op weg naar de Neude te verwachten.

Bekijk details van Voortgang de Bibliotheek Neude november 2018

• Voortgang de Bibliotheek Neude september 2018