Vineyard verzorgt horeca in Bibliotheek Neude

Gepubliceerd op: 23 mei 2019 10:00

Ondertekening contract tussen Vineyard en de Bibliotheek Utrecht

Vineyard Company en de Bibliotheek Utrecht gaan met elkaar samenwerken in de Bibliotheek Neude. Ton van Vlimmeren, directeur de Bibliotheek Utrecht, en Jurgen van Wijngaarden, directie Vineyard Company, hebben het contract hiervoor ondertekend.

Voorjaar 2020 zal de Bibliotheek Neude haar deuren openen in het voormalige postkantoor. In de bibliotheek komen twee horecagelegenheden. Op de begane grond aan de Potterstraat biedt Vineyard bezoekers van de Bibliotheek en passanten de mogelijkheid voor koffie, lunch, diner en take away. Op de 2e etage komt een restaurant voor jong en oud met een prachtig uitzicht over het centrum; op de menukaart komen gerechten uit de ‘lokale wereldkeuken’.

“Wij kijken uit naar de samenwerking met de Bibliotheek Neude en verheugen ons erop aan de slag te gaan in dit iconische pand, om daar ontmoetingsplekken te creëren voor alle Utrechters,” aldus Jurgen van Wijngaarden, eigenaar/directeur Vineyard Company.

Vineyard Company exploiteert in Utrecht en omgeving onder andere het Museumcafé in het Muiderslot, het Academiegebouw van Universiteit Utrecht, Grand Café Groeneveld en Oranjerie Soestdijk in Baarn en Vineyard food & drinks op bedrijventerrein Lage Weide. Verder verzorgen zij partycateringactiviteiten bij onder andere TivoliVredenburg en Museum Speelklok.