Bibliotheek Vleuterweide gesloten wegens verbouwing van 28 juli t/m 8 aug

Gepubliceerd op: 15 juli 2021 11:32

Bibliotheek Vleuterweide gaat verbouwen. Burchtpoort verandert. De bieb gaat naar de begane grond en de hal. Het Amadeus Lyceum verhuist naar de eerste verdieping. Vanwege de verhuizing is Bibliotheek Vleuterweide gesloten van woensdag 28 juli tot en met zondag 8 augustus, ook de inleverbus is dan dicht. Je bent welkom in een van de andere 12 bibliotheken in Utrecht. Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum is de dichtstbijzijnde vestiging. Ook bibliotheek Vleuten en de Meern zijn dichtbij.

Je vindt de openingstijden van alle vestigingen op bibliotheekutrecht.nl/vestigingen.

Reserveringen & inleverdatum
Valt je inleverdatum in de periode dat de bieb gesloten is? Dan schuift deze op naar donderdag 12 augustus. Heb je bericht gekregen dat er een reservering klaarstaat? Deze blijft voor je staan tot maandag 16 augustus.

Meedenken over de inrichting
Deze interne verhuizing biedt een mooie kans om de bieb te gaan vernieuwen. Omdat er heel veel jeugd in de wijk woont, gaan we hen vragen om met ons mee te denken. Zo maken we er samen een nieuwe bibliotheek van waar iedereen zich thuis voelt. Na de vakantie zullen we hiervoor een oproep doen aan kinderen uit groep 6,7 en 8 en aan middelbare scholieren.