Alle vestigingen Bibliotheek Utrecht tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op: 14 maart 2020 13:00

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn alle vestigingen van Bibliotheek Utrecht tot nader order, in ieder geval tot en met 19 mei, gesloten. Dus ook Bibliotheek Neude. Dit heeft gevolgen voor het inleveren van materiaal, reserveringen en de activiteiten in de bibliotheken.

Dit betekent het volgende:

• Inleveren: de inleverbussen bij de vestigingen gaan dicht. Inleveren is dus tijdelijk niet mogelijk.
  • Uitlenen: de uitleentermijn van materialen wordt voor iedereen automatisch verlengd tot en met 15 juni. Als je vanaf nu materialen verlengt, is je leentermijn 6 weken.
  • Reserveringen: je reserveringen kan je op dit moment niet ophalen, maar ze blijven staan voor je. Je kunt geen nieuwe reserveringen plaatsen.
  • Activiteiten: voorlopig zijn alle activiteiten zijn afgelast.
  • Lid worden: Dit is online nog steeds mogelijk, kijk op www.bibliotheekutrecht.nl/lidworden
  • Tip: Wil je blijven lezen & luisteren dan zijn e-books en luisterboeken een goed alternatief!
  • Informatie: voor vragen kun je terecht bij: klantenservice@bibliotheekutrecht.nl of bel 030-2861800. We houden je op de hoogte via onze website: www.bibliotheekutrecht.nl/nieuws