Alle vestigingen Bibliotheek Utrecht tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op: 13 maart 2020 13:00

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn van 14 tot 1 juni alle vestigingen van Bibliotheek Utrecht gesloten. Dus ook Bibliotheek Neude. Dit heeft gevolgen voor het inleveren van materiaal, reserveringen en de activiteiten in de bibliotheken.

Dit betekent het volgende:

• Inleveren: de inleverbussen bij de vestigingen gaan dicht. Inleveren is dus tijdelijk niet mogelijk.
  • Uitlenen: de uitleentermijn van materialen wordt voor iedereen automatisch verlengd tot en met 25 april. Als je vanaf nu materialen verlengt, is je leentermijn 6 weken.
  • Reserveringen: je reserveringen kan je op dit moment niet ophalen, maar ze blijven staan voor je. Je kunt geen nieuwe reserveringen plaatsen.
  • Activiteiten: alle activiteiten tot en met 6 april zijn afgelast.
  • Lid worden: Dit is online nog steeds mogelijk, kijk op www.bibliotheekutrecht.nl/lidworden
  • Tip: Wil je blijven lezen & luisteren dan zijn e-books en luisterboeken een goed alternatief!
  • Informatie: voor vragen kun je terecht bij: klantenservice@bibliotheekutrecht.nl of bel 030-2861800. We houden je op de hoogte via onze website: www.bibliotheekutrecht.nl/nieuws