Word vrijwilliger

Gepubliceerd op: 10 juli 2019 14:09

Ben jij degene die antwoord weet op de meest gestelde digitale vragen? Dan zoeken we jou. Voor onze seniorenochtenden zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons twee uurtjes per week willen ondersteunen.

Wat en wanneer

Tijdens onze seniorenochtenden kunnen senioren altijd binnenlopen met hun (digitale) vragen. Voor het beantwoorden van de digitale vragen zoeken we ondersteuning van onze gastvrouwen in Zuilen (woensdag 10.00-12.00) en Kanaleneiland (donderdag 10.00-12.00).

Wat verwachten we van je?

Tijdens de seniorenochtend help je senioren met hun digitale vragen.

De vrijwilliger:
- is in staat kennis in een 1-op-1 situatie over te dragen
- heeft geduld
- kan goed luisteren, de juiste vragen stellen en doorvragen
- vindt het leuk om individuele begeleiding te geven
- heeft een brede interesse voor ICT gerelateerde onderwerpen
- houdt zijn/haar kennis up-to-date

Wat krijg je ervoor terug?

Naast mooie ontmoetingen met tevreden senioren, krijg je een gratis lidmaatschap van het SeniorWeb. En mag je gebruik maken van hun expertise. Dat betekent dat je het lesmateriaal mag gebruiken én toegang hebt tot interessante trainingen en bijeenkomsten.

Tot slot

Je ontvangt reiskostenvergoeding voor het bijwonen van een door SeniorWeb georganiseerde bijeenkomst. Voor alle vrijwilligers van SeniorWeb is een schade- en ongevallenverzekering afgesloten.

Interesse?

Stuur dan een e-mail naar m.derksvandeven@bibliotheekutrecht.nl met daarin een korte beschrijving je ervaring met digitale ontwikkelingen en een korte motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan mag je Mariska Derks van den Ven een mail sturen.