Gratis werkplekreservering 15 december van start

Gepubliceerd op: 19 november 2021 12:00

Vanaf woensdag 15 december kun je in bijna alle vestigingen een werkplek reserveren. Zo weet je zeker dat er een werkplek voor jou is. Een gratis service voor leden.

Nog geen lid? Dan kun je een keer gratis een werkplek reserveren. Als je vaker gebruik wilt maken van een gereserveerde werkplek, word dan lid. Dat kan al heel eenvoudig met de NUpas. Je betaalt eenmalig € 2,50 en kan dan gratis werkplekken reserveren. Met de pas kun je ook zonder jaarlijkse, vaste kosten vrijblijvend lenen. Je betaalt naar gebruik. Kijk op onze word-lid pagina voor meer informatie.

Waar kun je werkplekken reserveren?

In onze vestigingen Neude, Leidsche Rijn Centrum, Vleuterweide, De Meern, Oog inAl, Hoograven, Kanaleneiland, Lunetten en Zuilen.

In de meeste vestigingen gaat het om twee reserveerbare werkplekken. In Oog in Al bieden we er één aan, in Lunetten tien. In de Neude kunnen de werkplekken van het Stadsstudiehuis op de derde etage gereserveerd worden, net als de acht studiecabines.

Hoe te reserveren

Op onze site vind je vanaf 15 december op de werkplekpagina de reserveermodule. Hier zie je snel en eenvoudig waar en op welk moment werkplekken beschikbaar zijn.
Je kunt twee reserveringen tegelijk doen: eentje voor dezelfde dag en een voor de dag erop. Het gereserveerde tijdblok duurt maximaal drie uur.
Je krijgt een bevestiging via de mail. Daarin staat het nummer van de gereserveerde werkplek, in welke vestiging en op welke locatie in de vestiging de werkplek is. In de vestiging scan je op de betreffende werkplek de QR-code van de tafel. Vervolgens log je in met een uniek reserveringsnummer.

Samengevat
Je reserveert een werkplek:

  • vanaf 15 december
  • gratis
  • vanaf de leeftijd van 12 jaar
  • eenmalig als je nog geen lid bent
  • in 9 vestigingen: Neude, Leidsche Rijn Centrum, Vleuterweide, De Meern, Oog in Al, Hoograven, Kanaleneiland, Lunetten en Zuilen
  • een tijdblok van 3 uur
  • maximaal 2 tijdblokken
  • reserveren kan op de dag zelf en de dag erna
  • zo vaak je wilt.

Uiteraard blijven er in alle vestigingen ook werkplekken die niet vooraf gereserveerd hoeven te worden. Hou onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.