Samen werken aan een structureel aanbod voor interculturele mediawijsheid en mediaopvoeding

Gepubliceerd op: 29 mei 2017 13:00

Jessie Hanssen (Bibliotheek Utrecht) over het Platform Interculturele Mediaopvoeding en het Mediawijsheid Portaal

Eind vorig jaar is er in Utrecht het Mediawijsheid Portaal gelanceerd, een plek waar scholen, opvoedprofessionals, sociaal makelaars, jongerenwerkers, ouders, cyberouders en andere opvoeders terecht kunnen met hun vragen omtrent interculturele mediaopvoeding en mediawijsheid in het algemeen. Daarnaast zijn er tips en handige websites te vinden en informatie over de partners die het portaal hebben opgericht. Ik legde Jessie Hanssen (Bibliotheek Utrecht) een aantal vragen voor over het nieuwe Mediawijsheid Portaal én over het PIM: het Platform Interculturele Mediaopvoeding waarin de organisaties achter de oprichting van het portaal samenwerken.

Lees verder op de site van Mediawijzernet