Puha + de Bibliotheek Utrecht = de Denkplaats
De Denkplaats is een plek waar je niet alleen kennis kunt halen, maar ook een plek waar je kennis naartoe kan ‘brengen’. Een plek om iets nieuws te leren en vervolgens al je mitsen, maren en gedachtenkronkels te delen met anderen. Een plek om samen wijzer te worden. 

Donderdag 14 juni • 19.30 - 22.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Puha • Voorstraat 48

Schone kleding

Het meest duurzaam is het waarschijnlijk om gewoon helemaal geen nieuwe kleding meer te kopen. Maar daar slagen de meesten van ons vast niet zo goed in (ondanks een kast vol). Alleen tweedehands kopen is ook een optie, voor alle kleren die er al zijn hoeft het milieu niet meer belast te worden en geen mens uitgebuit. Toch werkt dat ook niet altijd, hoe doe je dat met t-shirts bijvoorbeeld (om over sokken en onderbroeken maar te zwijgen…)? En hoe vind je een fijne, mooie, praktische en waterdichte vintage regenjas?!

Gelukkig zijn er ook duurzame kledingmerken, die prachtige vernieuwende kledingstukken maken. En bedrijven die nadenken over het verwerken van wat overblijft of niet meer gedragen wordt tot nieuwe en bruikbare producten. Hoe steken zij het begrip ‘mode’ in een nieuw en begerenswaardig jasje?

Houd facebook.com/BibliotheekUtrecht in de gaten voor meer informatie en updates over deze Denkplaats!