Verhaalateliers bij de Bibliotheek Utrecht

‘Rupsje Nooitgenoeg’. ‘Ik zou wel een kindje lusten’. ‘Mama kwijt’. Vind jij prentenboeken nét zo leuk als je kind? Kom dan naar het Verhaalatelier en ontdek samen nog meer bijzondere prentenboeken. Na het voorlezen is er tijd om met je kind te knutselen

Het verhaalatelier is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en start om 13.30 en 15.00 uur. Dit vrolijke voorleesfeest duurt ± 45 minuten. De Bibliotheek probeert de taalontwikkeling van peuters en kleuters door creativiteit te stimuleren. 

Hier zie je een overzicht van de komende verhaalateliers. Kom je gezellig een keertje meedoen?

8 juni: De Gruffalo (in Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum)

Een kleine muis ontmoet in het bos allerlei dieren die wel zin hebben in een lekker hapje. Daarom bedenkt hij de Gruffalo, een gruwelijk monster. Dat zal ze leren. Maar dan ineens blijkt dat enge monster echt te bestaan. Na het voorlezen van deze klassieker is er tijd om je eigen Gruffalo-klauw te maken.

10 juni: Haren vol banaan + optreden

We lezen het boek ‘Haren vol banaan’. Over een haai als huisdier, knuffels opmaken met je moeders lippenstift en drolletjes draaien. Na het voorlezen is er tijd om te experimenteren met scheerschuim, ecoline en een sladraaier om een huis te maken voor een bewoner uit het boek. Van 14.30 tot 15.00 uur speelt Erik van Os vieze liedjes.

  1. Uitfeest: Verhaalatelier Het boek zonder tekeningen

    (3-6 jaar)

    Van 12:00 tot 15:45

    Stadhuis Antichambre

    zo 15 sep

Meer