Leidsche Rijn Centrum

foto's Anna van Kooij

Impressie van het openingsweekend in Leidsche Rijn Centrum

foto's Anna van Kooij

De Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum is klaar!

In het hart van Leidsche Rijn Centrum, pal naast het station, komt aan het Brusselplein een nieuwe vestiging van de Bibliotheek Utrecht: de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum.

Deze moderne Bibliotheek is dé plek waar je heen gaat om te leren, je kennis te verrijken, kennis te maken met cultuur en mensen te ontmoeten. Of je nu met je neus in de boeken wilt, gek bent op verhalen in welke vorm dan ook, robots wilt programmeren of je computerskills wilt verbeteren, het kan er straks allemaal.

Waarvoor kan ik er terecht vanaf 23 april?
Je gaat natuurlijk niet alleen naar de Bibliotheek voor boeken en andere materialen.
Het hele jaar door organiseert de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum activiteiten, voorstellingen, evenementen en debatten. Voor jong en oud. Tussen de boekenkasten is veel ruimte voor activiteiten. Er is een luie trap, die meteen ook een tribune vormt met 70 zitplaatsen voor mooie voorstellingen. Er zijn cursusruimtes voor workshops, voorleeshoekjes, luie stoelen en leestafels. Je kunt er natuurlijk ook terecht om de krant te lezen, te werken of studeren of om lekker bij te praten. En voor koffie of wat te eten in ‘Buurten in de Bieb’.

De Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum, open vanaf 23 april 2019.
Lees hier verder over deze mooie nieuwe bieb

De Bibliotheek Leidsche Rijn in het nieuws

De Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum is al regelmatig in het nieuws. Hier vind je een overzicht van de verschillende artikelen. Lees meer

Agenda Leidsche Rijn Centrum