Hiep Biep Hoera

Nieuwe Bieb

In het hart van Leidsche Rijn, aan het Brusselplein, vind je de nieuwe Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. In deze moderne bibliotheek kun je volop ontdekken, leren, spelen en ontmoeten. Doe mee aan de debatten, voorstellingen en workshops. Of kom gewoon lekker lezen.

Een jaar lang lid voor maar € 30,00

Wij openen een prachtige nieuwe bibliotheek in Leidsche Rijn Centrum en willen iedereen daarvan laten meegenieten. Daarom word je nu lid voor maar € 30,00 én ontvang je daarnaast ook nog eens het tweede hoofdgerecht gratis bij restaurant Buurten!

Feest!
De hele stad viert mee. Dus het maakt niet uit waar je je inschrijft, het actietarief is geldig bij alle bibliotheekvestigingen in Utrecht en je kunt kiezen bij welke vestiging van Buurten je dineert.

Deze actie loopt van 23 april t/m 31 mei 2019.

Voordelen

• een jaar lang lid voor € 30,00 i.p.v. € 56,00
  • u-pastarief € 20,00 (i.p.v. € 45,00) uit je U-pastegoed
  • alle boeken, e-books, luisterboeken, dvd’s, games lenen die je maar wilt
  • 4 uur per dag gratis gebruik van computers in de bieb

En:

• een tweede hoofdgerecht gratis bij restaurant Buurten (Buurten in de Bieb opent 18 mei haar deuren)
  • bij een van de vestigingen van restaurant Buurten: www.kombuurten.nl
  • te verzilveren tot en met 30 september
  • bij elk betaald abonnement dat wordt afgesloten tussen 23 april en 31 mei 2019

Lees hier de actievoorwaarden

Een heel weekend feest!

De Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum opent haar deuren, en dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan! 17, 18 en 19 mei vieren we het hele weekend feest. Kom je ook?

Wat is er zoal te doen:

Vrijdag 17 mei start het feestelijke openingsweekend met het officiële openingsmoment door wethouder Anke Klein, leren programmeren in het Lab en een extra feestelijke editie van Zing Nederlands met me.
Zaterdag 18 mei kun je deelnemen aan een schrijfworkshop, luisteren naar mooie verhalen, op de foto met nijntje en muziek maken met de Vuilnismannen.
Zondag 19 mei is er de theatervoorstelling Tiktak, een oudercollege over lezen met je kind en een sing-a-long met liedjes van Annie M.G. Schmidt.

Een heel weekend feest! 17, 18 en 19 mei

• Openingsfeest Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum (17 mei)

vrijdag 17 mei 2019, van 15:00 tot 19:00

Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum