Activiteiten Volwassenen

Nu in de bibliotheek

Makey Monday (afgelast) Bekijk details

ma 07 dec

In het maandelijkse techcafé Makey Monday staat iedere keer een onderwerp centraal. Dat kan van alles zijn: een kattenspeeltje met ledlampjes of een project met arduino. Leer solderen, ga aan de slag met...

Bekijk de volledige agenda

  • Vier de verschillen

    De bieb is van iedereen. En iedereen is anders en dat is leuk! Daarom vieren we in november en december onze verschillen.

    Lees meer

Bekijk onze richtlijnen rondom Corona

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. 

Lees onze richtlijnen hier


Bekijk ook ons online programma

Biep biep podcast

Beluister ons online programma via de Biepbiep Podcast op Spotify! Gebruik je geen Spotify? Dan vind je ons programma ook op SoundCloud.

Livestreams

Veel van onze programma's zijn online te volgen, maar soms maken we ook een live-registratie van een programma dat bij ons in de bieb plaatsvindt. Bekijk ons online programma (terug) in dit livestream-overzicht.

Expositie: Ik mag zijn wie er is

In deze expositie zie je videoportretten van transgenders op oudere leeftijd, gemaakt door Erik Alkema en Eveline van de Putte. De tentoonstelling is een maand lang (t/m 16 december) te zien op verschillende plekken in de Bibliotheek Neude als onderdeel van het What You See Festival. (Foto: Tessa de Geus)

Lees meer